Què oferim

T’oferim una ampla varietat de serveis personalitzats amb la intenció de cobrir la teva necessitat de cada moment …

Tractaments amb teràpies alternatives

“No hi ha una sola teràpia que ho solucioni tot sinó que totes elles es complementen i poden actuar en sinèrgia, per la qual cosa la nostra manera de tractar els nostres pacients és multi disciplinar, adaptant per a cada persona aquell o aquells tractaments que puguin ajudar-lo a sentir-se millor”

En el nostre Centre trobaràs la disciplina terapèutica i el tractament que necessites per resoldre el teu trastorn de salut i obtenir un estat de benestar.

Cursos i Tallers

Per a tots aquells que vulguin aprofundir una mica més en les diferents teràpies i tècniques terapèutiques d’una forma lúdica i sobretot pràctica.
Una formació que li permetrà endur-se a casa eines per poder aplicar i practicar immediatament amb els vostres familiars i amics tot allò que hagi après.
Tallers i cursos oberts a persones de qualsevol edat i condició física sense necessitat de tenir experiència o coneixement previ sobre la matèria i que oferim regularment per a grups o també de forma particular.
Consulta la nostra agenda on hi trobaràs la programació dels cursos i tallers que impartim al nostre Centre

Lloguer de sales

Si ets terapeuta i estàs buscant un local on ubicar la teva consulta o bé on realitzar el teu curs i/o taller, a Alternatives de Salut disposem de sales completament equipades per a la realització de la teva activitat en un ambient tranquil i professional al vell mig del barri de Gràcia, envoltat d’un excel·lent equip de terapeutes amb qui podràs compartir sinèrgies.

Contacta’ns explica’ns el teu projecte i segur que trobarem la manera de col·laborar i compartir experiències.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *