Lloguer de sales

Si ets terapeuta i estàs buscant un local on ubicar la teva consulta o bé on realitzar el teu curs i/o taller, a Alternatives de Salut disposem de sales completament equipades per a la realització de la teva activitat en un ambient tranquil i professional al vell mig del barri de Gràcia, envoltat d’un excel·lent equip de terapeutes amb qui podràs compartir sinèrgies.

Contacta’ns  i  explica’ns el teu projecte i segur que trobarem la manera de col·laborar i compartir experiències.

 Sala Central


 

Sala polivalent de 16m2 amb una capacitat per a 10 persones. Sala on es realitzen els cursos i tallers amb una capacitat de 6 a 8 persones segons l’activitat que s’hi realitzi. Equipada amb mantes, colxonetes, coixins, refrigeris (aigua, infusions).20150411_110729

20150411_121648

 

 

 

 

 

Sala Sol


 

Sala de 10m2 equipada amb camilla o futon, taula de despatx per passar consulta, armari, carret per a materials terapèutics, mantes, coixins, paper enrotllable per a camilla, tdp, calefacció.

Sala Verde


 

Sala de 8m2 equipada amb camilla o futon, carret per a materials terapèutics, mantes, coixins, paper enrotllable per a camilla, calefacció.

 

AlternativesSalut-0346 

Sala Esmeralda


 

Sala de 6m2 equipada amb camilla o futon, carret per a materials terapèutics, mantes, coixins, paper enrotllable per a camilla, calefacció.

AlternativesSalut-0353

 

 

2 thoughts on “Lloguer de sales

 1. alterna1 Post author

  Hola Ale,

  Si te interesa, podemos quedar un día en Alternatives de Salud y nos conocemos y además ves el espacio.

  Contáctanos por email o teléfono y acordamos cita.

  ¿Te parece bien?

 2. Alessandra Nadal

  Buenos días!
  Soy Ale, estoy interesada en las salas que tenéis en alquiler, soy terapeuta de masaje californiano y otras terapias. Me gustaría poder ver el centro y las salas, en que momento puedo pasar?
  Un saludo.
  Ale.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *