Reflexologia podal

Collage ReflexoLa Reflexologia Podal es pot definir com una teràpia manual , que consisteix en realitzar un massatge als peus , a partir de la tècnica basada en les zones reflexes.

El re – equilibri de l’organisme , és una cosa en el que incideix la reflexologia , ja que a través d’això s’aconseguirà un estat ideal , un equilibri , el qual és ideal per desbloquejar el sistema immunitari del nostre cos.Els peus són la zona reflecteix protagonista en aquesta teràpia. El massatge es porta a terme en tota la superfície del peu , incidint més en els punts reflexos, els efectes que es persegueixen amb això és el re equilibri de l’organisme.

¿Quins efectes té?

La reflexologia podal aconsegueix a través del tractament de zones reflexes , situades als peus , (els quals estan connectats íntimament al sistema nerviós central ) , portar el pacient a un estat de relaxació , el qual facilitarà al nostre propi cos a desbloquejar els seus mecanismes de defensa, accelerant el procés de curació de patologies o desequilibris , com són l’insomni, ansietat, depressió que el seu tractament no ha de dilatar en el temps , ja que el temps influeix negativament en aquests desequilibris , ja que poden somatizarse , desembocant en problemes físics com una úlcera estomcadal . Reduint l’estrès a temps , evitem un problema major en el futur.

 

 

Foto de portada CCB: Felipe Gabaldón

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *