Marta Picó


Marta Picó

Acupuntora i Terapeuta de Shiatsu

Hores concertades  al: 659 686 254 o marta@martapico.com

Fundadora del Centre  Alternatives de Salut.

Especialista en alteracions de la salut de la dona (menstruació , menopausa , infertilitat, embaràs , part, post -part)

 “Treballo des del con-tacte amb la persona buscant la complicitat i la responsabilitat sobre la pròpia salut, amb tractaments senzills, ràpids i eficaços.

Acompanyo a la persona en el reconeixement del seu propi cos i el procés de presa de consciència corporal que l’ajudarà a fer-se responsable de la seva pròpia salut i estimularà els recursos del propi cos per auto-curar-se” Testimonis

Tractaments: Acupuntura Clínica i Shiatsu

Acupuntura

Teràpia natural especialment efectiva en el tractament del dolor físic, recuperació de lesions de l’aparell locomotor, problemes menstruals, migranya, menopausa, infertilitat, ansietat, insomni,etc. mitjançant tractaments senzills, ràpids i altament eficaços.

Shiatsu

Teràpia manual d’origen japonès basada en els principis de la Medicina Tradicional Xinesa l’objectiu de la qual és millorar la salut estimulant la capacitat d’auto-curarse tant a nivell físic com mental i emocional.

Shiatsu per a la dona

Tractaments específics per a problemes derivats del cicle menstrual (amenorrea, dismenorrea, menorragies, metrorràgies) i la menopausia (sofocacions, insomni, astenia, irritabilitat, depressió, augment de pes, canvis en la vida sexual).

Shiatsu per a l’embaràs i recuperació post-part

Acompanyament de la dona durant tot l’embaràs adequant el massatge a cada període de la gestació que ajudarà a la futura mare a alleugerir les molèsties més comunes com el cansament, nàusees, acidesa, mal d’esquena, insomni, cames inflades,… I també l’ajudarà a prepararse física i emocionalment per a tenir un bon part.

Per a la mare, és una teràpia especialment indicada per ajudar-la en la recuperació física i emocional després del part.

Tallers

Shiatsu per a l’acompanyament durant el part:  Com pots ajudar a la teva parella durant el part?

Shiatsu Infantil: Aprèn com pots enfortir la salut i el benestar del teu bebè

+ INFO